Răpită de șapte proxeneți, chiar din fața școlii

129
Răpită de șapte proxeneți, chiar din fața școlii - anchetadiicot11333478916-1369831070.jpg
O elevă a fost răpită din fața școlii de proxeneți, polițiștii ridicând șapte persoane implicate în acest caz, dar și în alte dosare. Victimele lor erau terorizate și obligate să se vândă pe bani, informează rtv.net.


Incidentul s-a petrecut în Logoj. Polițiști de la Crimă Organizată din Timișoara și trupe speciale au efectuat, miercuri dimineața, mai multe descinderi domiciliare la suspectați de trafic de persoane din Lugoj. Mai multe persoane de etnie romă obligau minore să se prostitueze. O fată a mărturisit că a fost răpită din fața școlii în timp ce se ducea acasă. Aceasta a fost dusă într-un apartament și obligată să se prostitueze. Dacă nu ascultau, fetele erau bătute.


În timpul perchezițiilor, la două dintre locuințe polițiștii de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate și trupele speciale au fost nevoiți să spargă ușa pentru a putea intra, potrivit rtv.net. Șapte persoane suspectate de trafic de persoane și proxenetism au fost duși la audieri la sediul DIICOT Timișoara, scrie click.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6787 secunde