Puncte turistice românești care-ți… taie respirația!

534
Puncte turistice românești care-ți… taie respirația! - 5iuliebalealac-1373027011.jpg
Barajul Siriu este o construcție artificială destinată producerii de energie electrică. A devenit, încă de când s-a terminat construcția în 1985, unul dintre cele mai frumoase locuri de vizitat, barajul fiind o întindere de apă fără margini, care îți taie pur și simplu respirația datorită grandorii imaginii.

Lacul Albastru este situat pe Dealul minei, în apropierea localității Baia Sprie și este unic prin faptul că își schimbă culoarea în funcție de poziția soarelui.

Un alt loc superb este Canionul 7 scări din munții Piatra Mare. Cele șapte cascade totalizează o lungime de 160 de metri și o diferență de nivel de 58 de metri. Ultima scară a cascadei măsoară 35 de metri înălțime, iar prima, opt.

Peștera Urșilor te invită să redescoperi comorile naturii prin lumina provenită de la miile de lumânări, fiind una dintre cele mai spectaculoase și atractive obiective ale munților Apuseni.

Bâlea Lac îți taie și el respirația prin suprafața imensă de 46.508 ha și amplasarea de la cota 2034. În plus, drumul până acolo, pe Transfăgărășan, va contribui semnificativ la creșterea nivelului adrenalinei turiștilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9889 secunde