Rețete pentru pici
Pui cu mozarella
Ingrediente: un piept pui, o bilă de mozarella, câteva roșii cherry, puțin ulei de măsline, o rămurică de cimbru proaspăt, busuioc proaspăt, oregano uscat, sare, piper, ardei iute uscat și usturoi (opțional)
Mod de preparare: Spălați, bateți carnea de pui și condimentați după preferință. Încingeți puțin ulei de măsline și aromatizați-l cu puțin usturoi și ardei iute, apoi adăugați pieptul de pui. Puneți și cimbrul proaspăt, roșiile cherry, unele tăiate pe jumătate, altele întregi. Presărați oregano peste roșii în timp ce se călesc, amestecați-le și întoarceți carnea.
Stropiți pieptul de pui cu puțin suc de lămâie verde sau lămâie normală, în timp ce se frige. Această procedură ajută la rehidratarea cărnii și, în același timp, puiul ia toată aroma lămâii. Feliați mozarella în felii potrivite ca grosime, așezați-le frumos peste feliile de carne și acoperiți cu un capac un minut până se topește brânza. Delicios! Poftă bună!
Mod de preparare: Spălați, bateți carnea de pui și condimentați după preferință. Încingeți puțin ulei de măsline și aromatizați-l cu puțin usturoi și ardei iute, apoi adăugați pieptul de pui. Puneți și cimbrul proaspăt, roșiile cherry, unele tăiate pe jumătate, altele întregi. Presărați oregano peste roșii în timp ce se călesc, amestecați-le și întoarceți carnea.
Stropiți pieptul de pui cu puțin suc de lămâie verde sau lămâie normală, în timp ce se frige. Această procedură ajută la rehidratarea cărnii și, în același timp, puiul ia toată aroma lămâii. Feliați mozarella în felii potrivite ca grosime, așezați-le frumos peste feliile de carne și acoperiți cu un capac un minut până se topește brânza. Delicios! Poftă bună!
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Sâmbătă, 26 Iunie 2010
Sâmbătă, 26 Iunie 2010
Sâmbătă, 26 Iunie 2010
Sâmbătă, 26 Iunie 2010
Sâmbătă, 26 Iunie 2010
Sâmbătă, 26 Iunie 2010