Prima strigare pentru vacanța de Paște

1115
Prima strigare pentru vacanța de Paște - aa1d68bdedbafbf4b4be59f1fb29051f.jpg
Spre deosebire de sărbătoarea Crăciunului, pe care majoritatea românilor aleg să o petreacă la munte, cu zăpadă multă și foc în șemineu, că tot se mai adaugă la salariu și o primă, Sărbătorile Pascale nu mai sunt atât de… pretențioase. Mai ales că vremea se încălzește încet-încet și cu un miel pe grătar faci un Paște ideal.
Vă prezentăm în continuare câteva dintre ofertele găsite "la prima strigare" cum s-ar spune, înainte cu trei săptămâni de Învierea Domnului.
Destinațiile preferate la extern rămân Bulgaria și Grecia, mai ales că pentru acest miniconcediu nu îți trebuie mai mult de 150-200 de euro.
Dacă la intern rămân în top destinațiile devenite tradiționale cu ocazia sărbă-torilor, cu Valea Prahovei în fruntea preferințelor, nu puțini sunt românii care preferă vacanțele în străinătate.
Printre destinațiile preferate sunt Bulgaria, Grecia, Cipru, Turcia, aceasta atât datorită distanței mai apropiate de țară, cât și raportului corect calitate/preț al pachetelor de servicii, sau orașele europene, dar și Thailanda, Tunisia sau Israel. Cu tarife care încep de la 26 de euro pe zi, în regim all inclusive, la unități de 4 stele, Bulgaria rămâne cea mai ieftină destinație externă pentru petrecerea Sărbătorilor Pascale, și în acest an. Mai ieftină chiar și decât pensiunile de pe Valea Izei, renumite ca păstrătoare de tradiții.
Pentru buzunarele generoase și posesorii cu pretenții, un concediu în Africa poate ajunge la zeci de mii de euro. Un sejur de Paște la Râșnov ajunge la 500 de lei, în timp ce șapte zile într-o stațiune balneo-climaterică se ridică la 400-600 de lei.
Dacă doriți să mergeți în Kenya, pe lângă safari și plajă, doamnele își pot cumpăra chiar diamante, deoarece discounturile merg între 30-60%. Un sejur la Santorini costă 199 de euro, cazare șapte nopți, transport cu avion și mic dejun.
O ofertă bună pentru Bulgaria: Nisipurile de Aur – 8 euro/noapte de persoană, la un hotel de trei stele. Cu un buget de 200 de euro pentru transport și cazare, puteți petrece un sejur de patru zile într-o țară musulmană, Turcia, la o unitate de 3 stele din Istanbul, cu micul dejun inclus.
Cu cât amânați mai mult decizia de a pleca de-acasă și se apropie data de 24 aprilie, agențiile de turism sau hotelierii vor deveni foarte… protocolari, cu replici de genul "Nu prea mai avem locuri decât la prețul de…" și urmează anul nașterii sau te miri ce cifră astronomică.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 19 Martie 2011
Stire din Diverse : Destinațiile hipioților
Miercuri, 31 Martie 2010
Stire din Social : Înghesuială mare la miei
Pagina a fost generata in 0.8025 secunde