Poftă de pește? Haideți la cherhanaua "Moessia"!

2109
Poftă de pește? Haideți la cherhanaua

Articole de la același autor

Una dintre plăcerile turiștilor este ca atunci când ajung la mare să mănânce ceva deosebit, ceva ce nu găsesc în fiecare zi. Și ce să mănânci mai autentic la mare decât pește proaspăt la o cherhana? Pe litoralul românesc se mănâncă pește proaspăt pescuit chiar din Marea Neagră (calcan, chefal, guvide, zărgan etc.), dar și fructe de mare, midii sau raci.

Deci, pentru iubitorii bucătăriei pescărești, cherhanalele pot oferi adevărate festinuri culinare, care, împreună cu un vin bun sau un pahar de tărie, se pot transforma în adevărate bucurii la malul mării. Sâmbătă, 11 august, la ora 17.00, se deschide Restaurantul Cherhana "Moessia" din Vadu.

Organizatorii promit ca muzica și voia bună să fie ingredientele unei seri de neuitat, alături de Nikolas Papadopoulos, Ansamblul "Nea Ellada" și formația "Tomis Quartet". Pentru că vinul nu poate lipsi, se vor degusta vinuri alese din Crama Gabai, Crama Histria, Crama Darie, Crama Vincon, Casa de Vinuri Cotnari, Crama Aurvin, Crama Delta Dunării Somova. Apoi, cocktailurile vor fi preparate de Stalinskaya, iar Denis va găti cu grijă părintească mai multe variante de midii "Mario Negre", stropite cu nobila vodkă "Beluga". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4075 secunde