Petreceți vacanța în igluurile de la Bâlea Lac!

735

O experiență absolut deosebită o pot avea turiștii care vor merge în această iarnă la Bâlea Lac și se vor caza, în Hotelul de Gheață, și în "satelitul" format din patru igluuri legate între ele.
Proiectul este o premieră pentru turismul din România, iar cazarea în noua unitate va costa între 150 și 300 de lei pe noapte, în funcție de tipul camerei.
Adelina Grigoriu, reprezentanta de Marketing a Hotelului de Gheață de la Bâlea Lac, a declarat că fiecare iglu va avea una sau două camere, cu paturi de gheață acoperite cu blănuri. Însă turiștii vor fi nevoiți să folosească toaleta de la Bâlea Lac.
"Până acum, 50 de englezi și-au făcut rezervare pentru Hotelul de Gheață. Ei sunt mai curajoși. O parte vor veni pentru nuntă. Slujba va avea loc în Biserica de Gheață, iar nuntașii se vor caza și vor petrece în Hotelul de Gheață", a precizat Adelina Grigoriu.
Ineditul "hotel" va avea și în acest sezon o formă apropiată de cea a construcțiilor din anii trecuți, va fi compus din 10 camere, un hol central de dimensiuni mari, precum și un bar. Imediat după ușa de acces în obiectiv va fi amenajat un spațiu de primire a turiștilor. Fiecare cameră va fi numită după un gen muzical, iar decorul întregului hotel va avea la bază elemente muzicale (note mu-zicale, diferite instrumente muzicale -  chitară, pian, vioară, harpă, saxofon), dj desk, căști, microfon etc., toate acestea urmând a fi sculptate în gheață.
Turiștii vor putea servi masa la Ice Restaurant, vor servi băuturile preferate în celebrele pahare de gheață.
Și dacă până mai ieri detaliile viitorului Hotel of Ice din inima Masivului Făgăraș, de la peste 2.000 de metri altitudine, erau doar pe hârtie, oamenii așteptând zăpada abundentă și tempe-raturile foarte scăzute pentru a începe efectiv lucrările de construcție, iată că zilele aces-tea s-a rezolvat. A nins din abundență!



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 03 Octombrie 2011
Stire din Fun : Gheorghe și Ion la hotel de lux
Pagina a fost generata in 0.6335 secunde