Peste 120 de copii din Covasna își petrec vacanța în Tabăra Năvodari

565
Peste 120 de copii din Covasna își petrec vacanța în Tabăra Năvodari - tabaramatei-1312570300.jpg

Ce vacanță poate fi mai  plăcută pentru un copil decât cea petrecută la mare? Niciuna, spun mulți. De acest lucru se vor convinge și 126 de elevi din Covasna, care, la inițiativa primarului din Năvodari, Nicolae Matei, își petrec vacanța în Tabăra Năvodari.
Acest lucru este posibil deoarece Consiliul Local și-a dat acordul pentru ca, pe parcursul sezonului estival, 700 de copii cu merite deosebite la învățătură să își petreacă o săptămână la Năvodari.
Primarul Nicolae Matei a supus spre dezbatere Consiliului Local un proiect prin care intenționează să promoveze, în acest fel, litoralul din partea de nord a județului Constanța.
Primii elevi merituoși deja au sosit în Tabăra Năvodari, în urmă cu două zile. Aceștia primesc atât cazare, cât și masă gratuită.
"Este un program prin care promovăm turismul, un turism de calitate, în încercarea noastră, a administrației orașului Năvodari, de a aduce cât mai mulți turiști în nordul județului. Acum a fost cazat un grup format din 126 de copii ce au venit însoțiți de 14 cadre didactice. Ne-am propus să oferim servicii de calitate, pentru ca aceștia să revină și ca turiști obiș-nuiți, împreună cu părinții și rudele lor. În calitate de primar, ofer sprijin pentru rezultatele școlare bune și susțin orice proiect care încurajează asemenea programe", a precizat primarul Nicolae Matei.
Primul grup de elevi care a ajuns la Năvodari vine din județul Covasna, din orașul Sfântu Gheorghe, și învață la Școala "Mihai Viteazu".
În perioada următoare, și alți elevi vor veni la Năvodari pentru a petrece o vacanță de neuitat.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4716 secunde