Pe "planeta" Perla Venusului, toată lumea se distrează!

734

Articole de la același autor

Situat în stațiunea Venus, Complexul Turistic Perla Venusului este destinația ideală de vacanță, în special pentru familiile cu copii. 


Plaja este una foarte curată, "periată" de două ori pe zi (dimineața și seara), condițiile de cazare în Vila Perla Venus și Casa Twins sunt foarte bune, iar turiștii au parte de multe alte facilități - șezlong și umbrelă de plajă, acces la spațiile de joacă și terenurile de tenis, hidrobiciclete, program de divertisment etc. 


Bucătăria Perla Venusului propune, zilnic, turiștilor produse tradiționale românești, dar și delicioase preparate din pește proaspăt din Marea Neagră. Se poate opta și pentru meniuri complete de prânz. Terasa unde se servește masa este situată chiar pe malul mării, dispune de sute de locuri, iar priveliștea este cu adevărat grozavă. 


Dispunând de 14.000 mp de plajă, Complexul Perla Venusului are însă multe alte puncte de atracție: o bază sportivă și o bază de agrement, sală de forță, terenuri de volei, fotbal și tenis. Aici, vă puteți relaxa și la o partidă de biliard sau la un mini-campionat de tenis de masă, iar pentru cei mici, s-a amenajat un parc de joacă. 


Pe plajă, sunt amplasate dușuri, cabine de schimb, grupuri sanitare, "cuibul" salvamarilor, dar și un punct de asistență medicală. 


Pe toată durata sezonului estival, la Perla Venusului au loc spectacole în care cap de afiș este maestrul Gheorghe Gheorghiu. 


"La spectacolele maestrului Gheorghiu sunt bineveniți toți turiștii de pe litoral, nu numai cei cazați la noi. Este o atmosferă cu adevărat de vacanță, plină de energie și bucurii", a declarat patronul complexului, Dragoș Dima, precizând că astfel de concerte au loc de cel puțin 3-4 ori pe săptămână. 


Dacă mai adăugăm cursurile de zumba, salsa și dansuri latino, unde maestru de ceremonii este Cristi Pietricică, sau sesiunile de aqua gym, tabloul distracției este complet pe "planeta" Perla Venusului. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4005 secunde