"Păzea că vine Apocalipsa" la Jupiter

458

Articole de la același autor

Teatrul de Vară din Jupiter vă așteaptă vineri, 3 august, de la ora 20.00, la spumoasa comedie în patru acte "Păzea că vine Apocalipsa". Ce veți putea vedea cu această ocazie? Piesa vorbește despre oameni, așa cum se arată ei când se apropie Sfârșitul Lumii: cu temeri și regrete, dorințe și speranțe. Astfel, personajele trebuie să descopere în scurtul timp rămas ce vor cu adevărat să facă sau să găsească răspunsuri pentru întrebările care îi macină.

Opt actori cunoscuți și îndrăgiți vor da viață unor eroi simpatici și ciudați, care vă vor face să râdeți cu lacrimi de metehnele omenești și poate vă vor inspira să trăiți din plin, măcar pentru 90 de minute ca și cum acestea ar fi ultimele.

Un act ne va arăta cum se resetează valorile morale în plină criză. Pentru aceasta vom merge într-o familie de etnie rromă, divizată de propriile credințe și care în plus se confruntă cu o dilemă născută din tradiție: de Apocalipsă se taie sau nu se taie calul???

Alt act ne va descrie transformarea vieții de cuplu, a iubirii și a curajului. "Poate, oare, sfârșitul iminent să aducă împlinirea iubirii de vis? Adulterul ajută în momentele tensionate?" se întreabă echipa de actori.

Într-un alt act, publicul va fi adus în pragul îmbrățișării adevărului, așa că întâlnirea viziunilor religioase diferite poate fi amuzantă atunci când are loc în ultimul ceas. Dar ce se poate întâmpla când un terorist se consultă cu un preot ortodox cu privire la sensul Jihadului. În acele momente, pot avea loc revelații profunde și iluminări subite.

Ultimul act vă va aduce în prim-plan dilema fundamentală: oare, în anumite circumstanțe, este bine sau rău să vină sfârșitul?

Din distribuție fac parte: Livia Taloi, Lavinia Stoica, Veronica Bâtcă, Constantin Zamfirescu, Alin Brancu, Jean Lemne, Cristi Simion și Emil Mitrache. Regia este semnată de Melia Cerchez.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.321 secunde