Parc Software la Arad

185
Primăria Arad a trecut în administrarea Ministerului Comunicațiilor și Societății Informaționale (MCSI) un teren de aproximativ 11.000 metri pătrați, pe care va fi construit un Parc Software, transmite corespondentul NewsIn. Proiectul privind trecerea terenului, aflat în Zona Industrială Vest, în domeniul public al Statului Român și administrarea MCSI a fost aprobat, săptămâna trecută, în ședința Consiliului Local Arad.
Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, a spus că Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale derulează un program prin care va înființa pe teritoriul României zece parcuri software.
"Întrucât s-a solicitat municipiului Arad punerea la dispoziție a unui spațiu pentru înființarea unuia din cele  zece parcuri, precum și urmare a faptului că realizarea acestuia ar crea noi locuri de muncă pentru absolvenții de IT&C, considerăm oportună adoptarea unei hotărâri prin care să se transmită în domeniul public al statului suprafața necesară construcției, adică 10.927 metri pătrați. Având în vedere profilul economic, industrial, poziția geostrategică, faptul că Aradul este un important centru universitar, s-a considerat oportună înființarea unuia dintre cele zece parcuri în municipiul Arad", a declarat Gheorghe Falcă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 29 Iunie 2009
Stire din Diverse : Identitate fără frontiere
Pagina a fost generata in 3.1251 secunde