Off-road și adrenalină la Hagieni. O nouă ediție JCI PLAY 4X4 s-a încheiat cu succes!

169
Off-road și adrenalină la Hagieni. O nouă ediție JCI PLAY 4X4 s-a încheiat cu succes! - jciplayeditiaa9alafinal3-1432311839.jpg

Articole de la același autor

Prin întâlniri de timp "off-road business networking" evenimentele proiectului JCI PLAY 4X4 aduc împreună oameni de afaceri constănțeni care doresc să-și petreacă timpul liber participând la parcurgerea traseelor pe teren accidentat cu mașini de teren și la activități în aer liber.

A noua ediție a acestui proiect a reunit peste 80 de persoane atât din Constanța cât și din alte orașe. Toți cei care au fost la eveniment au primit kit-ul participantului de la organizatori, au fost instruiți de Ramona Leonida, președintele JCI Constanța 2015, iar ulterior au pornit în căutarea aventurii.

Fie că erau pentru prima dată la un asemenea eveniment, fie că au mai participat și la edițiile anterioare, "activitățile organizate au creat o atmosferă relaxantă și plină de adrenalină, un mediu perfect de interacțiune între oameni activi cu interese de afaceri, pasionați de mașini 4X4 și activități în aer liber", spun organizatorii.

Traseul parcurs de vehiculele de teren a avut ca și punct de pornire stațiunea Eforie Nord, pentru ca după cinci ore de traseu off-road, participanții să ajungă la mănăstirea Hagieni.

Acolo a avut loc și festivitatea de premiere a participanților iar premiile au constat în vouchere la diverse evenimente și cadouri oferite de partenerii organizatorilor. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5806 secunde