O vacanță de toamnă de vis, la Düsseldorf

1118
O vacanță de toamnă de vis, la Düsseldorf - dusseldorf117-1316196464.jpg

O propunere de destinație pentru vacanța de toamnă este Düsseldorf, unul dintre cele mai frumoase orașe germane, care nu de puține ori și-a fascinat vizitatorii. Doar în această perioadă, puteți prinde Festivalul Cultural de Toamnă al vechiului oraș Alstadt.

Düsseldorf este capitala culturală a Germaniei, datorită clădirilor istorice, care poartă rănile celui de-Al Doilea Război Mondial, în ciuda restaurării lor.
În perioada 15 septembrie - 3 octombrie, aici are loc cel mai important eveniment cultural care atrage peste 20 de mii de oameni anual. Festivalul Toamnei este renumit pentru spectacolele muzicale, de teatru, artă și pentru programele de cultură, împreună cu alte forme de divertisment. Puteți să petreceți o zi întreagă vizitând numai muzeele, galeriile de artă și bisericile.
Düsseldorf la suprafață seamănă cu orice alt oraș din Germania, înfloritor din punct de vedere economic, dar, după o plimbare cu barca pe Rin, când soarele nu e arzător, și o dată trecut pragul muzeului Kunstmuseum, veți descoperi și o altă latură. Farmecul constă în compensarea numeroaselor cluburi și baruri din centrul orașului cu bogăția artistică. În plus, Düsseldorf beneficiază de o priveliște superbă, traversat de Rin, cu un turn (Rhein Turm) de aproximativ 180 de metri dominând peisajul.
Koenigsallee este unul din cele mai frumoase bulevarde din Europa, fiind un loc căutat pentru promenade, cu numeroși copacii maiestuoși și cafenelele situate pe margine.

Ajunși în Düsseldorf, puteți să vă bucurați din plin de manifestările culturale și artistice, dar și de mâncarea și băutura specifice zonei. Chiar dacă veți întâlni baruri în care se servește sushi, veți ști că nu ați greșit destinația, pentru că sunt foarte mulți japonezi stabiliți aici. Totodată centrele comerciale existente în zonă alungă orice neliniște a femeilor legată de cadourile pe care le pot cumpăra din vacanță. Veți găsi o varietate de magazine cu prețuri medii.
În Kaufhof, puteți găsi aproape orice, de la parfumuri și cosmetice, accesorii pentru animalele de companie, bijuterii, haine sau echipamente sportive. La polul opus, la începutul străzilor celebre din Dusseldorf, sunt situate magazinele scumpe.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 10 Septembrie 2011
Stire din Diverse : Vacanțe versus bunuri materiale
Pagina a fost generata in 0.3556 secunde