O artistă în plină ascensiune! A urcat pe scenă la vârsta de 7 ani

335
O artistă în plină ascensiune! A urcat  pe scenă la vârsta de 7 ani - sopranabun-1534428193.jpg

Articole de la același autor

Soprana Armine Khachatryan a înregistrat, de curând, albumul cu muzică liturgică "Osana Celui dintru Înălțime". 


Cunoscută publicului constănțean pentru recitalurile pe care le susține pe scenele tomitane cu prilejul a diferite evenimente culturale, ea a înregistrat acum un CD cu muzică liturgică, acompaniamentul la orgă fiind realizat de pianista Andrada Ștefan. Apariția materialului discografic s-a realizat cu binecuvântarea Înalt Prea Sfinției Sale episcop Datev Hagopian, Întâistătătorul Eparhiei Armene din România și cu sprijinul oferit de Radio România Constanța și teatrologul Anaid Tavitian. 


O parte dintre cele 11 cântece de pe album au fost cântate de soprana Armine Khachatryan în cadrul recitalului de muzică religioasă pe care l-a susținut recent, în Catedrala Armeană din București, la invitația organizatorilor Festivalului "Strada Armenească". 


Soprana Armine Khachatryan are 32 de ani și s-a născut în Armenia. Ea a urcat pentru prima dată pe scenă la vârsta de 7 ani, participând la festivalul internațional pentru copii "Amadeus" și câștigând premiul pentru cea mai bună interpretare la concursul de cântece sacre (liturgice). 


De-a lungul timpului, tânăra a întreprins o mulțime de turnee, atât în țară, cât și în străinătate. De asemenea, ea a cântat mai mulți ani în corul bisericii "Sf. Ioan Botezătorul din Erevan", ca solistă, iar în prezent cântă în corul Bisericii Armene "Sfânta Maria" din Constanța. 


La rândul său, Andrada Ștefan este profesor de pian la Colegiul Național de Arte "Regina Maria" din Constanța și maestru corepetitor la Teatrul Național de Operă și Balet "Oleg Danovski" din Constanța. 


În palmaresul său figurează importante premii la concursuri naționale și internaționale, precum "Pro Piano", "Primăvara artelor", "George Georgescu", "Duo Pianistic". În plus, tânăra a participat la o serie de cursuri de măiestrie pianistică în Germania. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2321 secunde