Nuferi și pescuit. Delta Dunării, relaxare în mijlocul naturii

205
Nuferi și pescuit. Delta Dunării, relaxare în mijlocul naturii - nuferi-1532354093.jpg

Articole de la același autor

Aventură, exotism, relaxare. Unde oare le-ai putea întâlni decât în Delta Dunării? Un loc unde te poți simți cu adevărat liber, unde trăiești cu adevărat, doar tu și natura. Trebuie să vizitați neapărat acest paradis creat de natură, măcar o dată în viață.

Dacă ați hotărât ca 2018 să fie anul în care descindeți în Deltă, nu putem decât să vă felicităm și să vă urăm vacanță plăcută. Și vă oferim și un sfat: urcați la bordul unui hotel-plutitor. Nava oferă confortul unui hotel de lux, diferența fiind aceea că nu simțiți apăsarea zidurilor.

Ce poate fi mai frumos decât să poți dormi, mânca sau să te poți distra în orice colț al Deltei pe care îl alegi chiar tu?

Varianta hotelului-plutitor te face părtaș la spectacolul și exotismul Deltei. Poți admira și studia de aproape, în voie, flora și fauna. Poți fi numai cu prietenii tăi în mijlocul naturii, netulburați de nimeni, poate doar de susurul apei, de trilul păsărilor sau de clipocitul peștilor jucăuși, care sar din apă chiar lângă geamul camerei tale.

Dacă ești un pasionat al pescuitului, hotelul-plutitor îți mai oferă un avantaj - acela că poți lansa cârligele chiar de la bord, stând relaxat în șezlong. Dacă vrei, poți face plajă pe terasă sau poți petrece alături de prieteni cu muzica dată la maximum, bineînțeles, cu condiția ca tot grupul să fie pe aceeași "lungime de undă". De asemenea, dimineața, ai ocazia de a admira oamenii bălții, care, în lotcile lor pescărești, merg să-și arunce năvoadele.

"Dacă vreți într-adevăr să vă bucurați de libertate și de distracție, vă așteptăm în mijlocul Deltei, un tărâm binecuvântat de Dumnezeu. Multe țări și-ar dori să aibă parte de o asemenea minunăție, iar noi, care o avem, de cele mai multe ori nu știm să o prețuim. Pentru toți turiștii, am un lucru de transmis: veniți în Delta Dunării, iar această vacanță nu o veți uita niciodată", spune unul dintre proprietarii de pensiuni din Deltă.

★ ★ ★

Este aproape imposibil să ajungeți în Delta Dunării și să nu pescuiți!

Mulți proprietari de vile și hoteluri au organizat crescătorii de pește, pentru a restabili valorile deltei. În prezent, peste 80 de specii de pește se regăsesc în Delta Dunării. Biban, șalău, știucă, sturioni, somn, babușcă, lin, plătică, roșioară, caras, crap - sunt numai unele din speciile care pot fi pescuite. Cei norocoși pot avea parte de știucă și chiar de somn!

Unitățile de cazare din deltă dispun de centre de închiriat și de cumpărat echipament și unelte de pescuit. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 15 Iunie 2018
Stire din Cultură-Educație : Astăzi, începe vacanța mare!
Pagina a fost generata in 0.268 secunde