Nu te lăsa înșelată de iubit. Ține-l cât mai aproape!

202
Nu te lăsa înșelată de iubit. Ține-l cât mai aproape! - nutelasainselata-1379430565.jpg
Infidelitatea este unul dintre motivele din cauza căruia cele mai multe relații se destramă. Iată câteva sfaturi ca să-ți păstrezi partenerul aproape. 

1. Fii deschisă la schimbări și asigură-te că aveți o comunicare bună. Uneori, într-o relație, compromisul poate însemna primul pas spre o comunicare reușită. Dacă partenerul încearcă să-ți vorbească despre anumite probleme, ascultă-l și nu te poziționa în defensivă, altfel data viitoare s-ar putea să evite să mai discute despre probleme și să te înșele. Bărbații sunt mai închiși și nu obișnuiesc să vorbească despre probleme natural așa cum o fac femeile. Încearcă să citești printre rânduri și încearcă să nu iei ca atare tot ce spune el. Ascultă-l și încearcă să găsești o soluție la problema expusă de el. Astfel, îl vei încuraja să vorbească cu tine. Comunicarea este însă o stradă cu două direcții, așa că amândoi trebuie să fiți deschiși și să vorbiți despre ceea ce vă deranjează, nu să evitați subiectul.

2. Nu uita să flirtezi cu el chiar și atunci când sunt copii în preajmă: mici glumițe, săruturi, atingeri. Aceste mici intimități nu vă ocupă foarte mult timp sau efort, însă sunt gesturi pe care persoanele care se iubesc le fac. Ele vă ajută să vă păstrați conectați unul la celălalt, iar în timp scad riscul de înstrăinare. Bărbații reacționează la stimulii vizuali, așa că să nu uiți să-l mai tachinezi din priviri din când în când. Spre exemplu, dacă se simte atras de sânii tăi, pune-ți un top foarte decoltat. Flirtul trebuie să fie amuzant și excitant. Dacă îi vei ține privirile lipite de tine, nu se va putea uita în altă parte!

3. Fii spontană în pat și entuziasmată de ideea de a-i îndeplini fanteziile. Sigur că asta poate fi dificil atunci când ai copii și o viață extrem de ocupată, dar spontaneitatea menține interesul. Astfel, el se va gândi la tine cât timp este la muncă și pe parcursul întregii zile. Atâta timp cât îl vei surprinde, nu va mai fi tentat să se uite după alte femei. Cu siguranță asta te va face să te simți bine și pe tine! Vorbește cu partenerul tău despre fanteziile lui și încearcă să le pui în practică pe cele cu care te simți confortabil.

4. Fii încrezătoare în tine. Nu te lăsa călcată în picioare. Impune respect! Foarte mulți bărbați înșeală doar pentru că li se dă voie. Un bărbat care înșeală de obicei nu a respectat niciodată femeile și nici nu o va face vreodată. Nu-i permite să te înșele chiar dacă te gândești că o faci pentru copii. Gândește-te cum îi va afecta pe ei în viitoarele relații.

5. Ai grijă să petreceți timp împreună... doar voi doi. Dacă ai copii, asta nu înseamnă că trebuie să-ți neglijezi partenerul. Amândoi trebuie să vă găsiți timp pentru a sta împreună și a vă păstra conectați unul la celălalt. În cele din urmă, relația voastră stă la baza familiei pe care o formați.

(Sursa: www.clicksanatate.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 08 Iulie 2013
Stire din Diverse : De ce dispare dorința femeii
Pagina a fost generata in 2.2477 secunde