Nu ratați parcul acvatic Waterland din apropierea Salonicului!

1301
Nu ratați parcul acvatic Waterland din apropierea Salonicului! - waterland3-1340379739.jpg

Articole de la același autor

Waterland este unul dintre cele mai mari parcuri acvatice din Europa, acoperă 150 hectare de teren și este la doar 15 minute distanță de Salonic. Este singurul parc din Nordul Greciei și primul de acest fel deschis în țară. Nu trebuie să ratați o vizită aici, pentru că distracția va fi pe măsură: de la numeroase jocuri ce îți cresc adrenalina la diverse activități pentru familii. În același timp, este un mod plăcut de a te relaxa și de a aduna multe amintiri frumoase.

l Dacă îți place aventura, atunci Tarzan și Insula Piraților sunt locurile perfecte pentru tine.

l Jocurile de apă, adrenalina și spiritul de competiție vor asigura buna dispoziție dacă alegi Multi Slides sau Simboli Slides cu cel mai rapid tobogan.

l Crazy River este ideal atât pentru adulți, cât și pentru copiii care vor să se relaxeze și să se distreze în același timp.

l Nu uitați de piscine! Trebuie să încercați Piscina cu valuri, cea mai mare piscină de înot din Europa, cu apă ca de cristal și valuri ce ajung la 1,5 metri înălțime.

l Knossos este o adevărată oază de relaxare. Găsiți 18 locuri de masaj și bucurați-vă de experiențe unice de revitalizare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1503 secunde