Noi zone erogene, pentru a alunga rutina

141
Noi zone erogene, pentru  a alunga rutina - zoneerogene-1378990200.jpg

Articole recomandate

"Dacă vă atingeți în aceleași zone de fie-care dată, corpul se desenzibilizează și nu vă veți excita la fel de tare", a declarat Lori Buckley, terapeut sexolog în California. De aceea, cercetătorii au pornit în căutarea unor noi zone erogene, pline de terminații nervoase, pentru atingeri electrizante.

1. Marginea buze-lor. Sigur că știți să sărutați, dar nu este de ajuns pentru a stimula nervii din jurul buzelor. După un sărut pasional, urmărește cu vârful limbii linia buzei su-perioare, sărută-l din nou, apoi mângâie-i și linia buzei inferioare.

2. Zona în care se întâlnesc gâtul și pieptul. În această parte a corpului, pielea este mai subțire, iar atingerile provoacă senzații mai intense, a declarat Leah Millheiser, direc-torul departamentului de medicină sexuală feminină la Stanford Medical Center. Iată cum trebuie procedat pentru a provoca mici cutremure de dorință. În timp ce îl săruți pe gât în jos, îl încălzești cu respirația. Combinația dintre căldură și atingeri va sensibiliza tot corpul.

3. Părțile laterale ale abdo-menului. "Când atingi această zonă, reflexele vor face mușchii pelvieni să se contracte atât în cazul femeilor, cât și al bărbaților, ceea ce intensifică excitarea", a explicat Leah Millheiser. Pentru că este o zonă mai puțin sensibilă, este bine să aplici mai multă presiune atunci când îl mângâi și atunci când îl săruți acolo.

4. Partea de jos a coloanei este extrem de sensibilă, iar simpla atingere îi va transmite numeroși fiori de plăcere iubitului tău. Poți să îl mângâi ușor cu degetele, cu o șuviță de păr sau chiar cu limba. Dacă îți va aplica și el același tratament, spune-i să fie mai atent dacă are mustață sau barbă, să nu te zgârie și să obțină efectul opus.

(Sursa: www.cosmopolitan.ro) 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 13 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Cele mai dăunătoare obiceiuri zilnice
Vineri, 13 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Fă-ți o familie până în 35 de ani!
Miercuri, 11 Septembrie 2013
Stire din Fun : Sex, mâncare și muncă
Marţi, 10 Septembrie 2013
Stire din Fun : Viagra - jurnalul ei
Pagina a fost generata in 1.9179 secunde