Năvodari, stațiune balneoclimaterică

225
Năvodari, stațiune balneoclimaterică - navodaristatiune-1405412549.jpg
Începând din această vară, turiștii pot alege să-și petreacă vacanța, dar să-și trateze, totodată, și sănătatea, în cea mai nouă stațiune balneoclimaterică din România: Năvodari.

Localitatea, aflată la 10 km nord de Mamaia, a fost declarată, în urmă cu câteva luni, prin Hotărâre de Guvern, stațiune balneo de interes național, această recunoaștere venind în urma investițiilor masive realizate în Năvodari în ultimii ani. De la complexe rezidențiale de lux, centre SPA, hoteluri și restaurante, până la lucrările de modernizare și înfrumusețare a orașului, toate acestea au schimbat radical imaginea Năvodariului.

"Dintr-un Năvodari cenușiu, poluat și supraindustrializat am reușit, cu munca de echipă, să facem o stațiune de top, care a primit și recunoaștere oficială ca stațiune balneoclimaterică. Important este că avem multe alte solicitări pentru construcția de hoteluri și ansambluri rezidențiale în Năvodari, ceea ce ne oferă perspective de dezvoltare și în viitor. Investitorii au aflat că suntem serioși și îi ajutăm cu avize, autorizații, cu tot ce putem pentru a-și realiza proiectele cât mai repede. Altă șansă, decât turismul, Năvodariul nu are. De aceea, trebuie să exploatăm la maximum această binecuvântare lăsată de la Dumnezeu - litoralul Mării Negre", a declarat primarul Nicolae Matei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 15 Iulie 2014
Stire din Diverse : Petreceri pe plaja OHA din Mamaia
Pagina a fost generata in 0.5136 secunde