€ 4.732
£ 5.2698
$ 4.195

Mai multe ştiri online:

Mihai Dobre, un mic geniu. "A triumfat inteligența!"

Ştire online publicată Luni, 03 Septembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Mihai Dobre (8 ani), un mic geniu din București, care i-a uimit pe toți cu mintea sa sclipitoare, a câștigat sâmbătă seara marea finală „Next Star“ a celui de-al nouălea sezon al show-ului prezentat de Dan Negru și trofeul în valoare de 20.000 de euro pus în joc. Premiul i-a fost înmânat de Cristina Neagu, desemnată de trei ori cea mai bună handbalistă din lume.

„Mă simt foarte bine! Dar nu eram sigur că eu o să câștig!”, spune micul geniu Mihai Dobre, câștigătorul „Next Star”.

Mihai a făcut o demonstrație de calcul japonez (înmulțiri și împărțiri de ordinul bilioanelor și miliardelor), cu ajutorul unui soroban (o cutie de numărat originară din Japonia), și a făcut adunări în minte, contracronometru, în timp ce găsea antonime pentru cuvintele rostite de prezentatorul Dan Negru.

„Este un geniu. Este altceva decât un om normal. Dacă nu-i ofeream lui Mihai trofeul, însemna că nu mai înțelegem ce e imposibil de făcut și, totuși, se poate face!”, spune Pepe.

„În gale, în momentul în care a început să recite o poezie și, în același timp, să calculeze în gând, pentru mine s-a terminat sezonul. Este sclipitor, este genial”, adaugă Dorian Popa.

„Astăzi, a triumfat inteligența. Consider că în această țară minunată, avem nevoie de oameni precum Mihai”, spune și Lidia Buble, cea care de altfel i-a și acordat puștiului Golden Star-ul care l-a trimis direct în marea finală.

Pe locul doi, în marea finală de sâmbătă, s-a aflat Bianca Purice (8 ani), din București, care a impresionat cu un extraordinar număr de contorsionism, iar cel de-al treilea loc a fost ocupat de Melani Șerban (11 ani), din Brașov, care a interpretat fără cusur o piesă din repertoriul lui Jennifer Hudson.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 2.2266 secunde