Metode să-l înșeli fără să-și dea seama

557
1
Metode să-l înșeli fără să-și dea seama - cumsailinselifarasaisideaseama-1385127940.jpg
Frica de singurătate te ține lângă un bărbat care nu te face fericită? Atunci, cel mai probabil, ești deja în căutarea unui înlocuitor. Multe femei încep să înșele, luându-se după zicala "Cui pe cui se scoate". Dacă tu consideri că o altă idilă te poate readuce cu picioarele pe pământ astfel încât să îți dai seama pe cine iubești de fapt, iată cum trebuie să acționezi ca să nu se prindă că îl înșeli:

1. Achiziționează un telefon cu cartelă. Spune-i iubitului că e un telefon primit de la serviciu și că nu-l folosești decât pentru eventuale conversații cu colegii de muncă sau cu șeful. În realitate, acesta va fi numărul pe care îl folosești cu celălalt bărbat. Când e și iubitul tău acasă, ține telefonul pe silent, cu scuza că nu vrei să fii deranjată cu probleme de la birou. Îl vei face să se simtă important în viața ta. În orice caz, fără discuții cu amantul în baie. Riscurile sunt prea mari. Folosește acest număr doar cu acest bărbat. În acest fel eviți să-i trimiți din greșeală iubitului un sms compromițător.

Pont: nu uita să ștergi și orice fel de arhive sau de rapoarte de trimitere.

2. O prietenă, pe post de alibi. Orice mascul feroce care-și înșeală partenera are un amic pe post de alibi. Așa că tu vei avea o bună prietenă care trece printr-o despărțire. Te va ruga să dormi pe la ea, să ieși cu ea în cluburi ca să agațe tipi, să mergi cu ea la film, ca să nu meargă singură. Iubitul tău, evident că nu are voie să vină la întâlnirile voastre! Prietena ta se va simți în plus dacă ieșiți în trei. În plus, doar nu o să stea să plângă după fostul de față cu iubitul tău! Poți inventa și activități tipic femeiești, cum că mergi cu prietena la shopping, caz în care iubitul tău va prefera să rămână acasă.

Iubitul tău va începe încetul cu încetul să o deteste pe această bună prietenă, care te tot răpește de lângă el. Acesta este însă un lucru bun. Suspiciunile și dezaprobările se vor axa pe prietena ta, iar tu vei fi la loc ferit. Tu nu trebuie decât să-i explici că nu-ți poți lăsa prietena de izbeliște. Așa că roagă o prietenă de încredere să joace acest rol, ca să ai o acoperire când tu te vezi cu celălalt bărbat.

3. Continuă să faci sex cu iubitul tău. Studiile arată că femeile înșeală nu neapărat pentru au nevoie de mai mult sex, ci pentru că celălalt bărbat e mai atrăgător decât partenerul de cuplu. Așadar, dacă ai început să faci sex cu un bărbat foarte hot, cel mai probabil nu mai ai chef să răspunzi avansurilor iubitului tău. Ar fi cazul să o faci, însă, pentru că acesta va deveni suspicios după câteva refuzuri, urmate de scuze lamentabile.

4. Obligații profesionale. Inventează team-building-uri, work-shop-uri și orice alte activități profesionale, care îți pot oferi un week-end de vis alături de celălalt bărbat! Eventual, poți crea o adresă de e-mail cu numele șefului, de pe care să-ți trimiți un e-mail cu toată organizarea team-building-ului. Evident, cu cât mai puține ferestre între activități, cu atât mai bine.

5. Fii la fel de prietenoasă cu iubitul tău. Dacă ești implicată într-o aventură cu un bărbat care te face să te simți din nou frumoasă și dorită, e clar că iubitul tău te va călca pe nervi la cea mai mică greșeală. Din moment ce alt bărbat te apreciază și îți îndeplinește toate poftele, ce nevoie mai ai de indiferența iubitului sau de cicălelile lui? Unele aventuri sunt mărturisite într-un final partenerului, la nervi, sub formă de reproș. E cazul să previi aceste izbucniri, dacă nu vrei să-i dai de bănuit iubitului sau chiar să-i mărturisești totul la cald.

(Sursa: www.eva.ro)

Comentează știrea

black friday north face 2013
1 decembrie 2013
black friday north face 2013

Use mild pressure. Do not press down as well hard, or you will shear off a number of your skin. Never shift also promptly, having said that, and let the shaver do the hard perform for you personally. black friday north face 2013 http://www.web-hosting-report.com/blackfriday/black-friday-north-face-2013.html

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 23 Noiembrie 2013
Stire din Diverse : Marele secret al unei căsnicii fericite
Vineri, 22 Noiembrie 2013
Stire din Diverse : Sex cu mâinile… legate
Vineri, 22 Noiembrie 2013
Stire din Diverse : Fără complexe în dormitor!
Vineri, 22 Noiembrie 2013
Stire din Diverse : Ce îți poate distruge viața sexuală
Pagina a fost generata in 1.7965 secunde