Maria Ilioiu, pe "Insula iubirii": "Experiența e unică!"

298
Maria Ilioiu, pe
Cunoscută deja de fanii emisiunii "Insula iubirii", frumoasa Maria Ilioiu recunoaște că a revenit cu același entuziasm în Thailanda pentru sezonul cu numărul patru, care va fi difuzat, în fiecare luni și marți, începând din 3 septembrie, la Antena 1. 


"Experiența «Temptation Island - Insula iubirii», din Thailanda, este unică, cu oameni noi, povești noi... Mă fascinează să văd cum oamenii reacționează, cum unii încearcă să se închidă sau nu lasă pe nimeni să se aproprie de ei, deși ar vrea", mărturisește frumoasa roșcată. 


La prima sa apariție în "Insula iubirii", Sasha, fostul iubit al Elenei Stroe, a fost cel care s-a îndrăgostit până peste cap de Maria, după ce roșcata i-a arătat latura sa sinceră și lipsită de inhibiții. 


În cel de-al treilea sezon, Maria și Thailanda i-au furat inima și mințile lui Aurel, care venise pe "Insula Iubirii" alături de iubita sa, Alexandra. 


"Nu știu ce să zic, probabil am un șarm al meu, ceva deosebit ce le place tuturor. Întotdeauna noutatea atrage. Probabil că în orice relație, pasiunea de la început se diminuează, ajungând după o perioadă chiar să dispară. Pe când pe Insulă, ei se simt fericiți, atrăgători, departe de problemele de acasă, doar cu niște ispite frumoase în jurul lor, care le dau atenție. Clar, acestea sunt motivele ce îi determină să uite de tot și de toate", e de părere ispita Maria Ilioiu. 


În cel de-al patrulea sezon "Temptation Island - Insula iubirii", patru cupluri care au relații de lungă durată, însă nu au făcut încă marele pas, își vor putea testa relația și vor afla astfel dacă cel sau cea alături de care au petrecut atâția ani este cu adevărat jumătatea lor. 


La finalul sezonului, fiecare cuplu va putea spune clar dacă drumul lor în viață este același sau dacă se văd nevoiți să meargă pe căi separate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.584 secunde