"Marea Renaștere". Un concert ce nu trebuie ratat!

173

Articole de la același autor

Constanța se adaugă pe lista orașelor pe care Marele Cor al Armatei Roșii, Ansamblul Alexandrov, le va vizita în această toamnă cu impresionantul spectacol "The Great Revival" (Marea Renaștere), pe 19 noiembrie, de la ora 20.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Datorită interesului major manifestat de public, rușii se întorc cu inima plină la Constanța, acolo unde, anul trecut, au ridicat sala în picioare. Concertul "The Great Revival", un moment artistic cu o puternică încărcătură emoțională atât pentru cei din sală, cât și pentru cei de pe scenă, este închinat memoriei membrilor corului care au pierit în tragicul accident aviatic de anul trecut și va prezenta un repertoriu integral rusesc.

Evenimentul este organizat de Asociația Culturală Mall 4 Art, în colaborare cu Camera de Cooperare Economică și Culturală Româno-Rusă, sub egida Ambasadei Federației Ruse în România.

Anul trecut, chiar în ziua de Crăciun, un avion militar rusesc cu 92 de persoane la bord se prăbușea în Marea Neagră, în zbor spre Siria, toți cei aflați la bord pierzându-și viața. Printre pasageri, 64 de membri ai Corului Armatei Roșii - cântăreți, dansatori și membri ai orchestrei, inclusiv directorul și dirijorul Valeri Khalilov. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.8845 secunde