Mâncați și vă distrați ca-n Dobrogea!

223
Mâncați și vă distrați ca-n Dobrogea! - searadobrogeana-1533470787.jpg

Articole de la același autor

Atât constănțenii, cât și turiștii pot lua parte joi, 9 august, de la ora 19.00, la o seară dobrogeană, la restaurantul "Dorna" din stațiunea Mamaia. Ce se întâmplă aici? Dobrogenii sunt cei care deschid spectacolul, în timp ce dumneavoastră puteți savura delicioase preparate din bucătăria locală, cu influențe turcești, tătărești, grecești, aromâne și lipovenești. 


În plus, luați-vă cu voi pantofii de dans, ca să intrați în spectacol, pentru că de veselie și de muzică are cine se ocupa! 


Organizatorii vă promit o seară specială, cu Marian Cozma, formația "Ianina", formația "Fun Station",150 de dansatori greci, turci, tătari, armeni, aromâni, ruși-lipoveni și dobrogeni. În ceea ce privește cina, aceasta va conține o mulțime de preparate din toate bucătăriile și tradițiile culinare ale tuturor minorităților, pentru că "așa e Dobrogea - un mozaic de culori, arome, costume, tradiții, istorie și culturi". 


Așadar, haideți la distracție! Prețul unui bilet pentru adulți este 165 lei, copiii până la șapte ani au gratuitate, iar cei cu vârsta cuprinsă între 7-15 ani vor plăti 90 de lei. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 04 August 2018
Stire din Diverse : Haideți la plimbare cu caiacul!
Pagina a fost generata in 0.3445 secunde