Make-up pas cu pas: culori pastel

221
Make-up pas cu pas: culori pastel - makeup-1377628843.jpg
Look-ul inocent, de păpușă Barbie, cu ochi mari, bine conturați și buze roz-bonbon este tendința care face furori în această perioadă. Inspiră-te din propunerile următoare și fii în trend în sezonul cald!

Look 1: Păpușa rusească 

Fiecare make-up artist are o viziune proprie asupra machiajului "doll-look". Cel de inspirație rusească propune o combinație de farduri colorate, care fac ochii să iasă în evidență, și un ruj într-o nuanță subtilă. Începe cu produsele de bază pentru un machiaj reușit: cremă, fond de ten, anti-cearcăn, primer și corector. Folosește fard turcoaz în colțul interior al ochiului. Apoi, utilizează o culoare neutră pe arcadă, uniformizând-o cu o pensulă pentru blending. În colțul extern, aplică fard gri, conturând și linia genelor inferioare, însă numai până la jumătate. Evidențiază cealaltă jumătate cu fardul turcoaz. Definitivează machiajul ochilor cu creion khol și mascara. Conturează pomeții cu fard de obraz și pudră bronzantă. Urmează aplicarea rujului și un strop de fard iluminator, în centrul buzei inferioare, cu o pensulă specială. 

Look 2: Inocent 

Privire intensă și buze trandafirii. Cea mai chic combinație a verii! Pregătește pielea pentru machiaj folosind o cremă BB. Cu ajutorul degetelor, aplică fard ciocolatiu sidefat pe pleoapa mobilă. Estompează-l spre arcadă, tot cu degetele, utilizând alt fard, de preferință crem sau nude. Pentru a obține rozul perfect, folosește pe buze un strat subțire de corector, apoi rujul și un gloss incolor, dacă vrei buze cu mult volum. Finisează machiajul ochilor conturând linia genelor inferioare cu fard închis, apoi rimelează-le cu două straturi de mascara. Aplică blush, pudră și look-ul este gata! 

(Sursa: www.e-joy.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 28 August 2013
Stire din Diverse : Măști cosmetice cu fructe de sezon
Sâmbătă, 24 August 2013
Stire din Diverse : Pericolele din produsele cosmetice
Pagina a fost generata in 1.4457 secunde