Mai ceva ca în povești. A renunțat la TOT din dragoste pentru o chelneriță. Sfârșitul este trist!

585
Mai ceva ca în povești. A renunțat la TOT din dragoste pentru o chelneriță. Sfârșitul este trist! - ramazan-1353604505.jpg

Un fost afacerist de succes a căpătat o obsesie pentru o chelneriță care l-a servit într-o vacanță și a decis să lase totul și să facă tot posibilul pentru a fi alături de aceasta, informează Mediafax.


Bărbatul de origine turcă, Ramazan Noyan Culum, în vârstă de 38 de ani, s-a îndrăgostit de Courtney Murray atunci când se afla într-o vacanță în Cipru.


Femeia nu l-a servit decât o singură dată la masă, dar el a simțit că ea este aleasa. După ce i-a luat numărul de pe peretele cafenelei în care aceasta lucra, afaceristul a început să o sune încontinuu pe chelneriță.


Pentru a scăpa de el, femeia și-a dat demisia de la locul de muncă din Cipru și s-a întors în Liverpool, orașul său natal, unde s-a și căsătorit.

Acest lucru nu l-a oprit însă pe afaceristul turc, care a decis să plece într-o călătorie pe mare pentru a-și găsi "iubita". El a ajuns să fie interzis în mai multe țări decât Bin Laden, călătorind în Europa fără actele necesare. Pozele din voiajul său le-a publicat pe un blog.


Și-a pierdut slujba de director al companiei ce produce jocuri pentru telefoanele mobile și în cele din urmă a sfârșit prin a fi arestat lângă Plymouth, Anglia, transmite sursa citată.

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 17 Noiembrie 2012
Stire din Diverse : Lucian Bute se însoară!
Sâmbătă, 03 Noiembrie 2012
Stire din Fun : Proaspeți căsătoriți cu probleme
Sâmbătă, 08 Septembrie 2012
Stire din Social : De ce nu se mai căsătoresc constănțenii
Joi, 30 August 2012
Stire din Monden : Delia Matache s-a măritat
Pagina a fost generata in 0.219 secunde