Vica Blochina, copleșită de amintiri:

"M-am simțit ca în Cambodgia"

266
Cea de-a șaptea ediție a reality show-ului "Poftiți la Nea Mărin" este una plină de provocări pentru CRBL, Vica Blochina, Ionuț Ghenu și Andreea Tonciu. Sarcinile pe care le primesc de la Nea Mărin îi pun pe aceștia în cele mai neașteptate situații. 


În ediția de luni seară, cei patru au fost nevoiți să se descurce singuri în administrarea restaurantului lui Nea Mărin, dar și să organizeze o petrecere grecească în numai câteva ore. Cu acest prilej, Vica Blochina și-a amintit de experiența pe care a trăit-o în cadrul show-ului Asia Express. 


"Mi se părea că târgul ăsta la care ne trimisese Nea Mărin era sora mai mică a Asiei. Când am ajuns acolo, m-au năpădit amintirile. Brusc m-am simțit ca în Cambodgia. Și am și aplicat metoda Asia. L-am luat pe domnul acela cu motocicleta și l-am rugat să ne ajute să luăm fructe, legume, ceva ce aveam nevoie de pe acolo", a mărturisit Vica Blochina. 


Și se pare că experiența Asia Express a fost pentru ea un avantaj și în momentul în care a trebuit să se ocupe de livrarea comenzilor de mâncare pentru clienții restaurantului administrat de Nea Mărin. 


"Noroc că în Asia am condus un tractor, altfel nu mă descurcam cu mașina de delivery de la Nea Mărin", a concluzionat Vica.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9507 secunde