Lucruri pe care nu trebuie să le bifezi după o despărțire

91
Lucruri pe care nu trebuie  să le bifezi după o despărțire - despartire-1382711644.jpg

Articole recomandate

Te-ai despărțit recent de partener și te simți fără vlagă, părăsit și neputincios? Inevitabil trăiești momente grele, dar nu trebuie să disperi. Iată ce nu trebuie să faci după o despărțire. 

La cinema. Să te refugiezi în sălile mari și întunecate de cinema nu este o idee bună. Un film bun îți poate schimba ideile, te poate deconecta de la gândurile permanente despre relația ta eșuată, dar într-o sală de cinema, singurătatea ți s-ar putea părea mult mai evidentă. Regula numărul unu când mergi la cinema după o despărțire e să nu alegi comedii romantice, există atâtea alte filme care îți pot stimula mintea.

Te ghemuiești sub plapumă. Nu vei uita niciodată de despărțire dacă stai zile întregi în pat, aducându-ți aminte de momentele intime petrecute chiar în acel pat. Mai bine ai evita stările de somnolență, ai schimba lenjeria sau poate chiar ți-ai cumpăra un pat nou.

Te întâlnești cu prietenele tale. E foarte bine să nu stai singură, dar nici nu ieși foarte des cu prietenele tale extrem de fericite cu relațiile lor, care poate au și copii. Schimbă puțin și povestea de dragoste și lumea în care te învârți.

Începi o relație cu primul venit. Instinctul tuturor femeilor e să își găsească rapid o altă iubire - cea mai neadecvată atitudine pe care ar putea să o aibă. Imediat după o despărțire nu trebuie să cauți persoane care ar putea fi complet nepotrivite sau care ar putea să te facă să suferi și mai mult. Trebuie să ții ochii deschiși și picioarele bine ancorate în realitate. Această realitate dură te va pregăti cu adevărat pentru cel care îți va umple inima.

Povestești mereu despre fosta relație (cu bune și rele). Ce se încheie (chiar și dacă numai pentru o perioadă) se încheie și trebuie să rămână așa. Trebuie să lași totul închis într-o cămăruță din sufletul tău și să te ocupi cu alte povești, concentrate mai mult pe tine. Numai așa adevărurile se vor cerne și vei găsi liniștea, nu scormonind mereu în trecut.

Îți schimbi garderoba. Pare o idee benefică, mai ales că, după o despărțire, toate schimbările aparent fac bine. A face shopping în această perioadă este o falsă salvare - vei cumpăra mult, haotic, îți vei pierde controlul asupra cardului de credit… Practic, te vei ruina încă o dată.

(Sursa: www.one.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 22 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Vrei o viață sexuală și mai hot?
Sâmbătă, 26 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Învață să alungi lenea de dimineață
Pagina a fost generata in 2.4548 secunde