"Love Hotel" pentru câini

248
În Brazilia este pe cale de a se inaugura un "love hotel" pentru câini de rasă. În această țară trăiește o populație canină care numără peste 32 de milioane de suflete, cea mai mare ca număr după cea înregistrată în SUA.


Fabiano Lourdes și sora sa Daniela au de gând să inaugureze cât de curând "Animalle Mundo Pet", o clădire cu opt etaje, cu un etaj întreg destinat întâlnirilor de dragoste dintre câini, în partea de sud-est a orașului Belo Horizonte. Proprietarii câinilor vor trebui să plătească 50 de euro pe zi pentru o cameră în care se află o oglindă în formă de inimă pe tavan, perne roșii pe podea și în care lumina este difuză. Ideea le-a venit de la miile de moteluri care permit cuplurilor braziliene să închirieze camere cu ora, doar în scopuri amoroase.

Cei doi frați au investit 1 milion de dolari în această afacere, care are 60 de angajați, printre care se numără și medici veterinari și biologi și care va vinde accesorii de lux, cum ar fi zgărzi pentru câini cu cristale Swarovski, în valoare de 1.000 de dolari.

Ei speră astfel să facă vânzări de peste 300.000 de dolari pe lună. Hotelul pentru câini va fi dotat și cu sală de fitness și loc în care câinii își pot serba zilele de naștere.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 20 Octombrie 2012
Stire din Diverse : Focul viu din Buzău
Sâmbătă, 13 Octombrie 2012
Stire din Cultură-Educație : În vizită la întemeietorii Tomisului
Sâmbătă, 06 Octombrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Singura biserică cu două altare
Pagina a fost generata in 0.4555 secunde