Litoralul, luat cu asalt. Ce au preferat turiștii

109
Litoralul, luat cu asalt. Ce au preferat turiștii - turistiplajabaieti1-1373791277.jpg

Articole de la același autor

Mii de turiști au ales să-și petreacă week-end-ul pe litoral, pentru a scăpa astfel de căldura insuportabilă din marile orașe. Deși termometrele au arătat până și 32 de grade la umbră, plajele erau arhipline. Nici la lăsarea nopții, lucrurile nu au stat altfel. Fie că s-au relaxat la o terasă sau au ales să danseze toată noaptea pe ritmuri fierbinți, turiștilor nu le-a lipsit entuziasmul și voia bună. 




Pe o așa vreme, nimănui nu i-a păsat de aglomerație sau de condițiile de trafic insuportabile. Promenada stațiunii era practic blocată de mașini parcate una lângă alta. Deși peste tot sunt indicatoare cu "Se blochează roțile", autoturismele erau așezate, între hoteluri, pe spațiul verde. N-au lipsit nici certurile din pricina acestor locuri de parcare. 


Berea, sucurile și înghețata au fost la mare căutare. Majoritatea turiștilor n-au dat importanță prețurilor care variau de la doi la patru lei pentru o cupă de înghețată sau de la cinci la 11 lei pentru o băutură răcoritoare, lucru care i-a bucurat pe patronii teraselor și pe agenții economici. Atmosfera de bazar, cu zeci de feluri de muzică care urla în difuzoare, părea să-i încânte pe turiști, care fredonau și dansau pe melodiile lor preferate în timp ce treceau indeciși pe lângă terase. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2745 secunde