Litoral.CugetLiber.ro – tot ce-ți trebuie pentru distracție!

453
Litoral.CugetLiber.ro – tot ce-ți trebuie pentru distracție! - 19029aeb94526c72d0bcaad94aca4179.jpg
După cum deja stimații cititori știu, începând din această vară, suplimentul estival Litoral al cotidianului nostru apare în condiții grafice de excepție, fiind tipărit în peste 20.000 de exemplare distribuite gratuit pe litoral, în aeroportul Mihail Kogălniceanu, pe rutele de transport călători etc.
Evident, noul produs al Cuget Liber avea nevoie și de un site pe măsură, drept urmare Departamentul Online s-a pus pe treabă și a pus la punct un portal destinat atât turiștilor, cât și constănțenilor, portal ce poate fi accesat la adresa http://litoral.cugetliber.ro.
Pe lângă articolele publicate în ediția tipărită a suplimentului, pe site-ul Litoral vizitatorii pot afla mult mai multe informații referitoare la petrecerile, showurile, concertele programate în cluburile, discotecile și plajele de pe litoral. Toate bârfele, mondenitățile, zvonurile despre VIP-urile vieții publice de pe la noi le puteți găsi pe litoral.cugetliber.ro.
Site-ul publică și amănunte despre distracțiile din Satul de Vacanță ori locații inedite din Mamaia, Costinești, Vama Veche, Neptun, Olimp, Vama Veche, unde, de pildă, puteți bea o cafea "a la turca, bre" ori unde vă puteți face "testul de sex". Fotoreporterii noștri nu stau nici ei degeaba, așa că aveți grijă unde și cum vă întindeți... cearceaful: s-ar putea să vă prindem în poză.
Tot direct pe site puteți asculta și Radio Vacanța, dacă vă era dor de postul care devenea celebru odată cu anunțul: "Aici Radio Vacanța!", "Hier Spricht Der Ferienfunk!", "This is Radio Holidays!", "Govorit Radiostanția Otdîh", "Ici Radio Vacances".
Portalul prezintă și lista localurilor, hotelurilor, vilelor, pensiunilor, grupate în secțiunile de Cazare, Cluburi, Baruri, Cafenele, Restaurante, Pizzerii, Sexy Cluburi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 26 Iunie 2010
Stire din Diverse : Genius a lansat FaceCam 315
Sâmbătă, 26 Iunie 2010
Stire din Diverse : Pui cu mozarella
Pagina a fost generata in 1.891 secunde