Lipsă de energie? Scapă de toxine!

199
Lipsă de energie? Scapă de toxine! - lipsadeenergie-1498485079.jpg

Articole recomandate

Te trezești obosită, nu ai chef de viață și nici cu digestia nu stai prea bine în ultimul timp... Te-ai gândit să ții o cură de detoxifiere a organismului, cel puțin pentru o zi? Iată ce este de făcut, potrivit clickpentrufemei.ro. 


Începe ziua cu o lămâie 
Încearcă să te trezești la ora 7.30. În loc să te repezi la cana de cafea după ce ai coborât din pat, astăzi alege să bei un pahar cu limonadă. O prepari dintr-o lămâie și miere de albine. 
Pe la ora 8.00, ia un mic dejun detoxifiant. Poți consuma una sau două felii de pâine neagră cu brânză proaspătă, un pahar de lapte de soia sau un iaurt degresat. 


Pachețel de acasă 
Este ora prânzului și tare ai merge să mănânci la cantină. Ei bine, nu și în ziua detoxifierii! Este de preferat să ai la tine un pachet pregătit de acasă. Poți alege o salată de crudități (roșii, varză, ridichi, ardei) sau ciuperci umplute cu legume. Ai grijă să nu consumi niciun preparat care să conțină carne.


Cină fără carne 
Masa de seară trebuie să fie, de asemenea, fără carne. O supă de legume cu pastă de busuioc sau o salată de vinete sunt printre cele mai bune alegeri.


Și, nu în ultimul rând, cura ta de detoxifiere trebuie să conțină și sport. Câteva exerciții simple, care să-ți pună la treabă mușchii brațelor și pe cei ai picioarelor sunt ideale. Poți ieși 10-15 minute și la o alergare ușoară.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.782 secunde