Florin Ristei, sărbătorit în direct:

"Le mulțumesc tuturor celor care nu uită de ziua mea"

292

Articole recomandate

Florin Ristei, unul dintre cei mai în vogă artiști ai momentului, și-a aniversat ziua de naștere alături de telespectatori, dar și de echipa emisiunii "Prietenii de la 11", care a venit cu o mulțime de surprize pentru sărbătorit.

Florin Ristei a fost întâmpinat de multe urări originale venite din partea prietenilor, printre care s-au numărat Gina Pistol, chef Florin Dumitrescu, Adrian Enache, Răzvan și Dani, Flavia Mihășan sau Adina Buzatu. Diana Munteanu și Ramona Olaru l-au așteptat cu un tort, i-au cântat "La mulți ani" și nu l-au lăsat până nu a interpretat o piesă live, de ziua lui.

"Eu le mulțumesc tuturor celor care nu uită de ziua mea și care îmi scriu în continuare. Niciodată nu răspund la telefon de ziua mea, deja oamenii știu asta despre mine. Asta pentru că eu cred că ar trebui să sărbătorim și să găsim motive de bucurie în fiecare zi, nu doar într-o singură zi pe an. M-am emoționat un pic acum, nu eram pregătit să cânt. Ăsta este lucrul pe care-l fac cel mai bine și nu pot să greșesc", a mărturisit Florin Ristei.

Dar surprizele pentru sărbătorit nu s-au oprit aici. Colegii săi de platou au avut grijă să-l mențină în centrul atenției, venind pe tot parcursul emisiunii cu "știri" amuzante al căror protagonist a fost nimeni altul decât Florin Ristei.

Și cum ziua nu ar fi fost completă fără o bătaie cu tort, acest lucru s-a întâmplat în momentul în care Ana Baniciu și Raluka au venit să-i cânte și să-l încânte pe sărbătorit.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 26 Aprilie 2014
Stire din Monden : A fost înșelată, dar l-a iertat
Pagina a fost generata in 1.5845 secunde