La Complexul Perla Venusului. Distracție maximă, cu zumba și bachata

320
La Complexul Perla Venusului. Distracție maximă, cu zumba și bachata - perlavenus-1500554894.jpg

Articole de la același autor

În sudul litoralului, tonul distracției se dă la Complexul Perla Venusului, unde turiștii, pe lângă plajă, mare, soare și mâncăruri delicioase, au parte și de foarte multă distracție. Și nu trebuie să aștepte seara pentru a intra "în ritm". 


Dimineața, sunt programate cursurile de zumba, bachata și dansuri latino, însă cea mai așteptată secvență este cea de zumba în apă. "Maestru de ceremonii" este instructorul Cristian Pietricică, "transferat" din București pentru a anima plaja Perla Venusului și a o transforma într-o adevărată scenă de club. 


"La Perla Venusului, toată lumea se distrează. Am conceput programe speciale atât pentru copii, cât și pentru cei mari. Linia de autoservire îi așteaptă cu bunătăți și bere rece, plaja este curățată în fiecare zi, și mecanic, și manual, iar pasionații sporturilor nautice găsesc aici tot ce trebuie - ski-jet, banană, salteluțe, hidrobiciclete etc.", a declarat, pentru "Litoral", patronul Complexului Perla Venusului, Dragoș Dima. 


Așadar, turiștii care au optat pentru un sejur în sudul litoralului trebuie neapărat să facă o escală și la Perla Venusului, locul din care se dă ora exactă la distracția estivală. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8426 secunde