La Cap Aurora, concursuri de Miss, ca-n insulele tropicale

400
La Cap Aurora, concursuri de Miss, ca-n insulele tropicale - aurora-1503665043.jpg

Articole de la același autor

Dacă nu aveți bani pentru un concediu într-o insulă tropicală, nu trebuie să vă faceți probleme. La Cap Aurora, o să vă simțiți la fel de bine ca în Tenerife, iar concursurile de Miss dau farmec aparte micuței stațiuni de pe litoralul românesc.

Deși destul de micuță, având o lungime de aproximativ un kilometru, mărginită de pădurea Comorova și Marea Neagră, stațiunea este preferată de mulți turiști, români și străini. Priveliștea din camerele de hotel este superbă, din hoteluri se coboară direct pe plajă, iar zona este pitorească, mai ales datorită reliefului spectaculos, diferit de al celorlalte stațiuni.

La capitolul distracție, lucrurile stau destul de bine. Hotelierii din Cap Aurora organizează concursuri de "Miss și Mister Plaja", de volei, dans, înot sau chiar de forță. Vă puteți plimba cu barca, schi-jetul, banana, hidrobicicleta sau puteți face scufundări. De asemenea, puteți face excursii la principalele obiective turistice ale Dobrogei, cetatea Callatis sau peștera Limanu fiind cele mai la îndemână.

Pentru amatorii de discoteci sau petreceri nocturne, oferta nu este foarte generoasă, dar nu trebuie să intrați în panică: ritmurile și DJ-ii Jupiterului sunt doar la un pas.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.023 secunde