Jucării pentru copii pe care chiar merită să dăm banii

90
Jucării pentru copii pe care chiar merită să dăm banii - jucarii-1373628243.jpg

Articole recomandate

Să fim sinceri: de multe ori jucăriile pentru copii umplu cutii întregi în colțul dormitorului, fără a avea șansa să fie vreodată atinse și cercetate. Primite în dar de la prieteni sau de la rude, cumpărate încă dinainte de sosirea copilului, multe dintre aceste jucării nu îi vor atrage niciodată atenția celui mic. În cel mai fericit caz, vor arăta frumos în fotografii și… cam atât.

Jucării care însoțesc copilul în primele sale explorări

Am văzut cât de mult le plac copiilor antemergătoarele și jucăriile de împins, preferabil din materiale naturale. La început, copiii se vor agăța de ele, ridicându-se, după care le vor împinge, sprijinindu-se în ele pentru a face primii pași. Noi am avut un fel de roabă de lemn plină cu tot felul de cuburi colorate, din care mai construiam uneori turnuri uriașe, distrându-ne copios când se dărâmau.

Căluți, mașinuțe sau motociclete care pot fi împinse cu picioarele

Abilitățile motrice sunt cu adevărat puse la treabă de aceste jucării, pentru că cei mici sunt nevoiți să folosească picioarele și în același timp să controleze direcția cu ajutorul volanului sau ghidonului. Mai toți copiii plimbă câte o astfel de jucărie pe aleile parcului. Sunt cele mai potrivite pentru deprinderea unor mișcări de bază, înainte de a trece la bicicleta de echilibru sau la tricicletă.

Puzzle-uri, sortatoare, cuburi de construit

Toate acestea îi ajută pe copii să își dezvolte abilitățile motrice, imaginația, atenția și memoria. Cu ajutorul unor jucării din acestea am înțeles cu adevărat cât de uimitor e creierul unui copil.

(sursa:www.totuldespremame.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 26 Iunie 2013
Stire din Sănătate : Zeci de copii internați de Rusalii
Pagina a fost generata in 3.1951 secunde