Job stresant și prost plătit - cea mai proastă afacere

222
1
Job stresant și prost plătit - cea mai proastă afacere - 11decafacereproasta-1386785690.jpg

Articole recomandate

În general, locurile de muncă foarte stresante pot aduce beneficii materiale mari. Mulți au însă joburi stresante, însă prost plătite, scrie Manager.ro. De obicei, uităm de factorii de stres și ne amintim de ei doar când ne afectează viață și sănătatea.

Veniturile mici și stresul mare. Sunt cele mai nefericite joburi pe care le poți alege. Ar trebui să eviți să devii asistent de medic veterinar sau trainer HR, cu excepția situației în care chiar ești pasionat de aceste meserii.

Bani puțini, stres puțin. Aceste locuri de muncă nu oferă un salariu mare, dar nici stresul nu este foarte ridicat, scrie businesspundit.com. Așadar, cum putem beneficia de un echilibru între viață personală și cea profesională? Vrei să ai un job bine plătit și fără stres? Aceste locuri de muncă sunt ideale și site-urile de specialitate abundă de asemenea anunțuri de angajare. Angajatorii caută economiști, oameni de știință, specialiști în relații publice etc.

Câștigurile și stresul. Dacă ești dispus să accepți stresul, o să faci mai mulți bani la jobul tău. În același timp, stresul poate deveni insuportabil, oricât de tari ar fi nervii tăi, astfel încât trebuie să ai grijă ce alegi. Unele locuri de muncă sunt mai sensibile: pilot de cursă comercială, director de PR, CEO. Cadrele militare primesc salarii uriașe, dar stresul este pe măsură, mai ales că sunt responsabile și de viețile soldaților. O singură greșeală și sute de oameni sunt în pericol de moarte.

Undeva, la mijloc. Unele joburi se situează în-tr-un punct neutru, când discutăm despre venituri și stres. Printre acestea, se numără funcții precum cea de om al legii, dietetician, bibliotecar, tehnician într-un laborator medical, agent de achiziții etc.

Comentează știrea

gogu
12 decembrie 2013
vrabia malai viseaza

Traiti si ginditi in lumea viselor.

Articole pe aceeași temă

Vineri, 29 Noiembrie 2013
Stire din Diverse : Ce este interviul colectiv
Pagina a fost generata in 1.5504 secunde