€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Jean de la Craiova: "M-am epilat pe picioare cu scotch!"

Ştire online publicată Miercuri, 05 Septembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Jean de la Craiova va concura pentru a doua oară la „Te cunosc de undeva!”, din 8 septembrie, la Antena 1, și speră ca de această dată să se descurce mai bine cu tocurile, unghiile false și epilatul decât în sezonul patru al emisiunii.

„Îmi amintesc că în sezonul patru, când am imitat-o pe Sofia Vicoveanca, nu puteam merge la toaletă. Aveam și niște unghii false care mă încurcau. A trebuit să mă ajute Pepe, care a tăiat cu o lamă ce aveam pe dedesubt”, își amintește Jean, amuzat.

„Altădată, pentru că mi se vedea pe sub dres părul de pe picioare, m-am epilat cu scotch. Oricum, mă simt ciudat să-mi pun din nou unghii și să întruchipez o femeie, dar asta e”, mai spune Jean de la Craiova.

Concurentul se simte mai în formă ca în celălalt sezon la care a participat.

„Mi s-a mai descleștat limba și sunt hotărât să arăt că pot cânta orice, nu numai genul meu de muzică. Și deja mă amuz teribil cu colegii, la filmări”, mai spune Jean de la Craiova.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7421 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3941 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2952 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8664 secunde