Iubita ta nu îți răspunde cu pasiune în timp ce faceți dragoste?

256
Iubita ta nu îți răspunde cu pasiune în timp ce faceți dragoste? - celegaturaexistaintrestranutsise-1370468289.jpg
A devenit frigidă, nu te mai iubește, ți-ai pierdut puterea sexuală, pasiu-nea? Răspunsul este un decisiv nu. Pur și simplu nu îi mai place aceeași tehnică sexuală în fiecare zi. Nu e nimic în neregulă cu asta. Doar dovedește că are mai multe zone erogene și că trebuie să te ocupi de ea diferit de data asta.

Aseară ați făcut sex sălbatic și puternic. A fost atât de sălbatic și puternic încât chiar a avut orgasm. Azi nu îți mai întoarce spatele, ba chiar îți spune că nu îi place și că ar trebui să îți iei gândul. A devenit o femeie frigidă și conservatoare care nu te va mai lăsa niciodată să o ai anal, s-a plictisit de tine, o deranjezi, nu ai știut cum să te porți cu ea?

Răspunsul este un decisiv nu din nou. Ieri seară sexul a fost cu adevărat interesant, dar azi pur și simplu nu mai e. Astăzi trebuie să schimbi tehnica sexuală, să vii cu ceva nou, ceva care să o stimuleze în mod diferit. Deci, nu fi insultat dacă te respinge atunci când sugerezi o anumită practică sexuală. Încearcă să o înțelegi, să găsești o nouă abordare și să îi stimulezi alte zone erogene.

(sursa:sexgen.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 31 Mai 2013
Stire din Diverse : Semne că e bun în pat
Pagina a fost generata in 1.838 secunde