Ionuț Iftimoaie, antrenor de kickboxing în Madagascar

261
Ionuț Iftimoaie, antrenor de kickboxing în Madagascar - ionut-1536076408.jpg
Campionul Ionuț Iftimoaie nu își uită obiceiurile de acasă nici în Madagascar, acolo unde se filmează reality-show-ul "Ultimul Trib", emisiune ce va avea premiera în curând, la Antena 1.

Chiar dacă au parte de jocuri dificile care le pun zi de zi la grea încercare condiția fizică, dar și anduranța psihică, Ionuț Iftimoaie rămâne mereu "în priză", ca să fie sigur că nicio provocare nu îl prinde nepregătit. Iar cum malgașii s-au arătat curioși de antrenamentul său, Iftimoaie a devenit repede antrenor de kickboxing în Madagascar și le-a explicat acestora răbdător toate mișcările și s-a asigurat că le execută corect.

★ ★ ★

"Ultimul Trib" este un show adaptat după celebrul format "Nomads". Trei triburi - unul de vedete, unul de sportivi și unul compus din oameni de rând - sunt trimise în Madagascar, unde vor fi supuse unei aventuri exotice, care le va pune la încercare atât abilitățile sociale, cât și cele fizice. În ciuda personalităților complet diferite ale membrilor, fiecare trib va trebui să își dovedească puterea de a rezista sub impactul șocului cultural, dar și sub presiunea eforturilor fizice.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 05 Septembrie 2018
Stire din Diverse : Tarky, revenire spectaculoasă în showbiz
Pagina a fost generata in 2.5479 secunde