€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Ionuț Iftimoaie, antrenor de kickboxing în Madagascar

Ştire online publicată Miercuri, 05 Septembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Campionul Ionuț Iftimoaie nu își uită obiceiurile de acasă nici în Madagascar, acolo unde se filmează reality-show-ul „Ultimul Trib”, emisiune ce va avea premiera în curând, la Antena 1.

Chiar dacă au parte de jocuri dificile care le pun zi de zi la grea încercare condiția fizică, dar și anduranța psihică, Ionuț Iftimoaie rămâne mereu „în priză”, ca să fie sigur că nicio provocare nu îl prinde nepregătit. Iar cum malgașii s-au arătat curioși de antrenamentul său, Iftimoaie a devenit repede antrenor de kickboxing în Madagascar și le-a explicat acestora răbdător toate mișcările și s-a asigurat că le execută corect.

★ ★ ★

„Ultimul Trib” este un show adaptat după celebrul format „Nomads”. Trei triburi - unul de vedete, unul de sportivi și unul compus din oameni de rând - sunt trimise în Madagascar, unde vor fi supuse unei aventuri exotice, care le va pune la încercare atât abilitățile sociale, cât și cele fizice. În ciuda personalităților complet diferite ale membrilor, fiecare trib va trebui să își dovedească puterea de a rezista sub impactul șocului cultural, dar și sub presiunea eforturilor fizice.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7160 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3911 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2952 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.9519 secunde