Invitație la film, cu Tineri Titani și spioni

249
Invitație la film, cu Tineri Titani și spioni - filme-1534753328.jpg

Articole de la același autor

Săptămâna aceasta, Cinema Cityplex Tomis vă așteaptă, din nou, la film. "Haideți, Tineri Titani, la film!", cu Nicolas Cage, Kristen Bell, Will Arnett, Tara Strong, Scott Menville, Jimmy Kimmel. Tinerii Titani sunt cinci adolescenți speciali și curajoși, cu puteri supranaturale și un scop comun: să lupte împotriva răului.

Se pare că toți marii super-eroi joacă în propriile lor filme cu excepția Tinerilor Titani. Dar, în realitate, liderul Robin este hotărât să remedieze situația și să fie văzut ca un star, nu doar ca un ajutor. Dacă ar putea să ajungă la cel mai tare regizor de filme de la Hollywood pentru a-i observa, ar fi ideal. Cu câteva idei nebunești și un entuziasm fără măsură, Tinerii Titani se îndreaptă către Tinsel Town, determinați să își realizeze visul. Dar atunci când grupul este direcționat în mod greșit de un ticălos și de planul său malefic de a prelua controlul asupra Pământului, lucrurile iau o turnură periculoasă.

Echipa Tinerilor Titani își găsește prietenia și spiritul lor de luptă pălind, punându-și propria soartă într-un real pericol.

★ ★ ★

"Spionul care mi-a dat papucii", cu Mila Kunis, Justin Theroux, Kate McKinnon, Sam Heughan, este o comedie care nu trebuie ratată. Audrey și Morgan sunt două prietene vechi din Los Angeles care se trezesc prinse în mijlocul unei conspirații internaționale, atunci când fostul iubit al lui Audrey apare la ușa ei cu o echipă de asasini nemiloși pe urmele sale.

Surprinse de propriile acțiuni, fetele intră fără ezitare într-o misiune care le poartă prin toată Europa, printre agenți secreți și curse mortale, hotărâte să ducă la bun sfârșit un plan riscant de salvare a lumii. Intervenția oportună a unui agent britanic fermecător devine singurul lor atu.

★ ★ ★

Și "Minți periculoase" este o peliculă interesantă, din care nu lipsesc Amandla Stenberg, Harris Dickinson, Miya Cech, Skylan Brooks. Astfel, timp de 105 minute, atunci când un grup de adolescenți dezvoltă în mod misterios noi abilități puternice, ei sunt considerați o amenințare de către guvern și sunt reținuți. Ruby, un tânăr de 16 ani, unul dintre cei mai puternici tineri din câți s-au întâlnit, scapă din tabără și se alătură unui grup de tineri fugari în căutarea unui refugiu sigur.

În curând, noua familie realizează că într-o lume în care adulții i-au trădat, fuga nu este suficientă și trebuie să reziste folosindu-și puterea comună pentru a prelua controlul asupra viitorului lor. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2623 secunde