Invitație la film: "Confruntare în adâncuri"

282
Invitație la film:

Articole de la același autor

În aceste două zile de weekend și nu numai, sunteți așteptați la Cinema City Mall Tomis. Aici, Ruby Rose, Jason Statham, Robert Taylor, Rainn Wilson și Jessica McNamee vă invită la filmul "Confruntare în adâncuri".

Acțiunea are loc în submarinul unei echipe de cercetători, care este atacat de o creatură marină uriașă, despre care se știa că dispăruse, iar acum a rămas avariată pe fundul Pacificului, fără posibilitate de ieșire pentru echipaj. Cu puțin timp la dispoziție, Jonas Taylor (Jason Statham), scafandru profesionist expert în salvări, este recrutat pentru a conduce misiunea de salvare a cercetătorilor și a întregului ocean de amenințarea imparabilă a unui rechin gigant preistoric, cunoscut sub numele de Megalodon. Ceea ce nimeni nu își putea imagina este faptul că Taylor a mai întâlnit monstrul în urmă cu câțiva ani, în timpul unei expediții în adâncul oceanului. Acum, împreună cu Suyin (Li Bingbing), acesta trebuie să își înfrunte frica și să-și riște viața pentru a salva situația, chiar cu riscul de a se lovi din nou de cel mai mare prădător din toate timpurile.

"Supraviețuind pe mare", cu Shailene Woodley, Sam Claflin este o dramă inspirată din experiența trăită de un cuplu aventurier ale cărui întâlniri întâmplătoare îl conduc mai întâi către dragoste, apoi către aventura vieții.

Navigatori împătimiți, cei doi îndrăgostiți, Tami Oldham și Richard Sharp, nu și-au imaginat nicio secundă că vor ajunge direct în mijlocul unuia dintre cele mai catastrofale uragane din istorie.

După trecerea furtunii, Tami se trezește într-o barcă serios avariată, lângă partenerul ei grav rănit. Fără nicio cale de ajutor, tânăra trebuie să găsească puterea și hotărârea de a căuta soluții de salvare pentru ea și iubit. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5404 secunde