€ 4.7607
£ 5.5053
$ 4.2327

Mai multe ştiri online:

Investiții la restaurantele și hotelurile de pe litoral, după „raidurile“ OPC

Ştire online publicată Joi, 19 Iulie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Numeroase locații de cazare și de alimentație publică de pe litoral au fost renovate și igienizate, în ultima perioadă, ca urmare a amenzilor primite de la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța.

Astfel, turiștii beneficiază de condiții decente de dormit, iar alimentele sunt mult mai sigure.

„În cadrul acțiunilor de control, au fost oprite temporar mai multe locații de alimentație publică, cu sarcina de a remedia deficiențele. Au fost dispuse lucrări de igienizare, renovare, înlocuire gresie, separare a spațiului de vânzare de cel de producție, achiziționarea de ustensile, achiziționarea de aparate de insecte, schimbarea meniului, instalarea de aparate de aer condiționat, repoziționarea chiuvetelor, reamenajare și dotare bloc alimentar. Totalul investițiilor depășește 970.000 de lei. În plus, THR a investit peste 300.000 de lei în hotelurile oprite anul trecut, din stațiunea Eforie Nord. De asemenea, campingul GPM a investit 65.000 de lei în dotări și igienizare”, precizează comisarul șef al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța, Horia Constantinescu. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
luni, 15 aprilie Foto : ANUNȚ DE LA ANM. Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni 2810 vizite, 0 comentarii ANUNȚ DE LA ANM. Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni
Economie
sambata, 13 aprilie Foto : Care este viitorul profesiei de navigator? 1373 vizite, 0 comentarii Care este viitorul profesiei de navigator?
Cultură-Educație
sambata, 13 aprilie Foto : Semnal de alarmă. „Învățământul profesional este înțeles greșit de părinți!“ 1040 vizite, 0 comentarii Semnal de alarmă. „Învățământul profesional este înțeles greșit de părinți!“
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.8978 secunde