Învață să alungi lenea de dimineață

134
Învață să alungi lenea de dimineață - scapadeleneaddedimi-1382711716.jpg

Articole recomandate

Odată ce ți-ai stabilit ora de trezire, nu amâna alarma ceasului deșteptător sau a telefonului de prea multe ori. Cu cât prelungești starea dintre somn și trezire, cu atât vei avea mai puțină energie atunci când reușești să te dai jos din pat.

Folosește lumina soarelui. Pentru un somn bun, ai nevoie de întuneric, dar imediat după trezire, bucură-te de lumina soarelui. Numeroase studii au confirmat faptul că soarele te ajută să-ți reglezi mai ușor ritmul corpului și te scapă de lenea de dimineață.

Bea un pahar de apă după trezire. Dacă ești deshidratată, ești obosită. Bea apă imediat după ce te trezești pentru a te asigura că această problemă nu contribuie la lipsa ta de energie.

Spală-te cu apă rece. Spălarea feței cu apă rece este o metodă clasică de înviorare dimineața, dar și gâtul, interiorul coatelor și spatele genunchilor sunt zone bine vascularizate, a căror răcire te poate ajuta să începi ziua mai bine.

Ascultă muzică. Fie că alegi muzica artistului preferat, o carte audio sau o emisiune de radio, sunetul te va ajuta să te concentrezi. Este ideal să alegi tu ce asculți, nu să te lași pe mâna unui DJ de radio pus pe glume proaste la prima oră.

Fă puțină mișcare. Nu ai nevoie să mergi la sală dimineața pentru a te energiza. Puțină mișcare este suficientă pentru a-ți pune sângele în mișcare. Dacă nu vrei să transpiri în drum spre serviciu coborând rapid scările sau mergând pe jos, fă câteva exerciții imediat după ce cobori din pat, înainte să mergi la baie. (Sursa: www.eva.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 22 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Vrei o viață sexuală și mai hot?
Pagina a fost generata in 2.5972 secunde