Îngeri și demoni. "Misterul de la mănăstire"

308
Îngeri și demoni.

Articole de la același autor

Cinema City Mall Tomis vă invită, săptămâna aceasta, să deslușiți "Misterul de la mănăstire".

Filmul aduce în prim-plan o tânără călugăriță, care își ia viața în condiții misterioase la o mănăstire izolată din România, iar înalții prelați de la Vatican hotărăsc să cerceteze incidentul. Astfel, în ciuda trecutului său destul de obscur, părintele Burke este trimis la mănăstirea Cârța împreună cu o tânără novice, chiar înainte ca aceasta să își depună jurământul final. Reușind să descopere taina blestemată pe care o ascunde mănăstirea, cei doi ajung să își riște nu doar viața, dar și credința și chiar propriul suflet în confruntarea cu prezența malefică ce bântuie mănăstirea, transformând-o într-un adevărat câmp de luptă al celor vii cu cei damnați.

★ ★ ★

"Un om integru" este un alt titlu ce nu trebuie ratat. Din distribuție fac parte Reza Akhlaghirad și Soudabeh Beizaee. Filmul urmărește povestea lui Reza, un bărbat care duce o viață modestă alături de soția și fiul său, undeva în afara orașului, câștigându-și traiul de pe urma creșterii peștilor de apă dulce.

O companie privată are interesul de a obține în orice condiții pământul din zonă și este gata să facă orice pentru a-l determina pe Reza să-l vândă, doar că Reza nu este un bărbat ușor de înduplecat.

★ ★ ★

Și "Legenda lui Slender Man" este un film la care trebuie neapărat să mergeți. Avându-i în distribuție pe Joey King, Julia Goldani Telles, Annalise Basso, Jaz Sinclair, pelicula redă povestea unui grup de prietene, care parcurg un întreg ritual pentru a încerca să invoce legenda lui Slender Man.

Când una dintre fete dispare în mod misterios, prietenele ei încep să creadă că ea a devenit ultima lui victimă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 29 August 2018
Stire din Diverse : "Darius",  invitație la film
Pagina a fost generata in 0.5112 secunde