Infertilitatea, tratată în stațiunea Mamaia

232
Infertilitatea, tratată în stațiunea Mamaia - centrumultifunctionalurgentaisis-1375968884.jpg

Articole de la același autor

Infertilitatea este o problemă cu care se confruntă tot mai multe cupluri în ziua de astăzi. Primul pas ce trebuie făcut este depistarea cauzelor acestei boli. Căci ar fi o greșeală ca infertilitatea să nu fie considerată boală și să nu fie tratată ca atare! 




Cel mai nou serviciu oferit de Centrul Multifuncțional Mamaia, aflat la parterul hotelului Flora, este reprezentat de diagnosticarea și tratarea infertilității, iar medicul coordonator al Centrului de Excelență este dr. Usama El-Najjar. 


"Centrul de excelență pentru diagnostic și tratament al infertilității de cuplu oferă asistență medicală de specialitate pentru cuplurile care nu și-au văzut încă visul împlinit. Rezultatele pe care suntem pregătiți să le obținem sunt similare cu cele ale unor centre cu tradiție din Europa și reflectă profesionalismul specialiștilor", ne-au precizat reprezentanții centrului medical. 


Serviciile medicale specializate, oferite în cadrul centrului includ: analize hormonale și uzuale complete, histerosalpingosonografie, laparoscopie diagnostică și terapeutică, histeroscopie, intervenții chirurgicale, spermogramă, spermocultură, puncție testiculară. 


Rata de succes în tratarea problemelor de fertilitate variază în funcție de vârsta partenerilor, starea ovulelor, cauza infertilității, starea embrionului etc. Mai multe informații puteți obține la 0374.911.000, 0744 URGENT, 0769.077.077 sau 0754.227.060. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 07 August 2013
Stire din Diverse : Gheorghe Zamfir, în concert live
Vineri, 02 August 2013
Stire din Diverse : Petrecere pe roți în Eforie Nord
Vineri, 02 August 2013
Stire din Diverse : J Balvin, concert pe litoral
Pagina a fost generata in 0.346 secunde