Mai multe ştiri online:

Începe o nouă ediție a Cupei Mării Negre la ciclism

Ştire online publicată Luni, 03 Septembrie 2018. Autor: Mihai CHELEȘ
Sâmbătă, 8 septembrie, debutează la Constanța prima etapă a Cupei Mării Negre la ciclism, ediția cu numărul șase, concurs destinat copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani. Amplasamentul traseului va fi în parcarea Centrului Comercial VIVO! Constanța.

Înscrierile se fac în ziua concursului, în zona de desfășurare a evenimentului, începând cu ora 9.30, în timp ce startul se va da la ora 10.00.

„Suntem la cea de-a Vl-a ediție și creștem de la etapă la etapă. Pentru a readuce ciclismul românesc acolo unde a fost, trebuie să începem cu astfel de curse. Cei mici au nevoie de competiții pentru a progresa”, a declarat Victor Bănescu, președintele clubului organizator, Bilal Constanța.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8758 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4060 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2791 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7975 secunde