Începe distracția la "Euforia Eforiei"

494

Articole de la același autor

Peste doar două zile, atât localnicii, cât și turiștii sosiți pe litoral sunt invitați la spectacolul dedicat Zilelor orașului Eforie, intitulat "Euforia Eforiei". Astfel, vineri, 3 august, pe cele două scene amplasate în Eforie Nord (în centru, lângă Poștă) și Eforie Sud (în parcul de la Cazino) își vor face apariția o mulțime de artiști, precum Andreea Bănică, Alb & Negru, Roxana Cozma, trupa "Kavalla". Muzica grecească nu va lipsi nici de data aceasta, publicul fiind așteptat la dans în pași de sirtaki, alături de Ionuț Galani și ansamblul "Asteria".

Pentru iubitorii de muzică latino, organizatorii au pregătit un super show cu Lucian Colareza și Starlin Belen. Alături de aceștia, de dans, spectacol de lumini și puțină magie se vor ocupa trupa de cabaret "Rebel", "Laser Show" și Circul "Toredo".

Acest eveniment este organizat de Primăria orașului Eforie, împreună cu Organizația Patronală Eforie.

"Dorim ca prin astfel de acțiuni să atragem în stațiunile Eforie Nord și Sud un număr cât mai mare de turiști. Nu este suficientă existența plajei. Stațiunile au nevoie de animație, turiștii vor să participe la spectacole, să vadă ceva deosebit", a declarat Gabriel Melcea, reprezentant al Organizației Patronale Eforie. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3344 secunde