Ina Ioana Todoran nu se poate bucura de mașina câștigată la festival

1546
Ina Ioana Todoran nu se poate bucura de mașina câștigată la festival - 1109171419a1b66ae0d9168429adfb61.jpg
Adolescenta care a câștigat trofeul Festivalului Național al Cântecului și Dansului Popular Românesc nu se poate bucura în totalitate de premiul obținut. Pe lângă diploma care îi atestă calitățile vocale, Ina Ioana Todoran, din județul Alba, a primit și un autoturism Dacia Logan, însă fata nu are permis de conducere, ea având doar 16 ani.
Astfel, ea va trebui să mai aștepte doi ani până ce se va urca la volanul mașinii pe care a câștigat-o cu atâta trudă.
În schimb, cel care va pleca cu autoturismul din Constanța spre Alba este tatăl adolescentei, care s-a aflat tot timpul alături de ea la concursul de la Teatrul de Vară Soveja, și care este îndreptățit să spună că are o "fată de milioane".
Ina Ioana Todoran a fost cea mai tânără dintre participanții la festival. Ea a spus că a început să cânte la biserică, și crede că talentul îl moștenește de la bunicul său care cântă la vioară, dar și de la bunica ei, membră a corului bisericii. "De acum înainte, o să muncesc mai mult pentru că acest premiu mă obligă să fac acest lucru", a spus deținătoarea trofeului, care a mulțumit tuturor celor care au ajutat-o să ajungă pe scenă și să câștige marele trofeu.
Festivalul Național al Cântecului și Dansului Popular Românesc s-a desfășurat în perioada 27-29 august la Teatrul de Vară Soveja.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 01 Septembrie 2009
Stire din Diverse : blitz
Marţi, 01 Septembrie 2009
Stire din Diverse : Gura Portiței, a doua Vama Veche
Pagina a fost generata in 1.5424 secunde