Ionuț Iftimoaie, aniversare în Madagascar:

"Îmi doresc să devin socru și bunic!"

195
Ionuț Iftimoaie a împlinit, ieri, 40 de ani și și-a aniversat ziua de naștere în insula Madagascar, acolo unde concurează pentru trofeul "Ultimul Trib", emisiune ce va fi difuzată de Antena 1, în această toamnă. 


Concurent în echipa "Lemurilor", Ionuț este un obișnuit al confruntărilor sportive, atât fizice, cât și psihice. 


"Mentalitatea de sportiv nu-mi dă altă variantă decât să intru într-o competiție cu gândul de a o câștiga. În momentul în care am plecat, prietenii mi-au urat să mă întorc acasă cu marele premiu de 100.000 de euro. Și eu m-am gândit la premiu, este adevărat, dar nu la cei 100.000 de euro, ci la titlu, în primul rând. Eu sunt aici pentru trofeu! Aș fi ipocrit să nu recunosc că atunci când ai patru copii acasă e greu să nu te gândești și la partea financiară!", a declarat Ionuț Iftimoaie. 


Întrebat cum se simte la 40 de ani, Ionuț a răspuns fără să stea pe gânduri: "Un om împlinit! Exact așa pot să mă definesc. Sunt mulțumit de viața pe care o am și dacă Dumnezeu ar rândui să mă mai nasc o dată, pas cu pas, aș vrea să trec prin exact aceleași situații!", completând: "Îmi doresc ca Dumnezeu să-mi dea sănătate, să pot păstra ceea ce am obținut deja și împreună cu soția mea să ne creștem copiii frumos, să îi vedem la casele lor. Îmi doresc să trec la următorul stadiu, să devin socru și bunic, să mă bucur de fiecare etapă în parte!".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5404 secunde