Imagini irezistibile de la filmările celui de-al patrulea sezon "Insula Iubirii"

296
Imagini irezistibile de la filmările  celui de-al patrulea sezon
O insulă pustie a Thailandei a fost locația aleasă pentru ședința foto la care au participat ispitele din cel de-al patrulea sezon "Insula Iubirii", care va avea premiera pe 3 și 4 septembrie, la Antena 1.

Cel de-al patrulea sezon "Insula Iubirii" le-a pregătit concurenților noi ispite curajoase, hotărâte, antrenate și motivate! Cu toții au fost protagoniștii unei ședințe foto incendiare pe o plajă pustie din Thailanda.

"Ședința foto de pe plajă a fost una dintre cele mai senzuale și deosebite experiențe pe care le-am avut, m-am simțit extraordinar, iar ținutele au fost spectaculoase, unice, completate de un make-up extrem de «asortat» cu insula și cu «aroma ei»", a povestit Carmen, una dintre ispitele din acest sezon.

★ ★ ★

În cel de-al patrulea sezon "Insula iubirii", patru cupluri care au relații de lungă durată, însă nu au făcut încă marele pas, își vor putea testa relația și vor afla astfel dacă cel sau cea alături de care au petrecut atâția ani este cu adevărat jumătatea lor.

La finalul sezonului, fiecare cuplu va putea spune clar dacă drumul lor în viață este același sau dacă se văd nevoiți să meargă pe căi separate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4239 secunde